KARELA-09327.jpg
KARELA-08582.jpg

רם לסרי

השף והבעלים של קבוצת הסינטה בר המונה כ-6 מסעדות בקונספטים שונים.

לאורך השנים הקים ובנה מטבחים מהעולם הים תיכוני, ביסטרו- צרפתי מקומי ופאסט-פודים איכותיים לאוהבי האוכל המהיר והמושחת. בשנים האחרונות חקר ובחן את העולם האיטלקי וחלם להקים מטבח איטלקי עכשווי עם השראות ים תיכון, תפריט המשלב חומרי גלם עונתיים ואיכותיים לצד דגים נאים ומנות קלאסיות איטלקיות.

אנה גברגר

שף אנה גדלה בקבוצת הסינטה בר, במטבח של הששון בר באחוזה כטבחית מתחילה ועברה לניהול משמרת במטבח. 
כאשר פתחנו את הממבו מילנו עברה אנה לנהל את המטבח האתגר מבחינת אנה היה עצום והיא סוף סוף יכלה להביא את השאיפות הקולינריות שלה לידי ביטוי. 
מטבחה של אנה מושפע כמובן מהמטבח האיטלקי המודרני והמסורתי העבודה עם הספקים והמגדלים המקומיים נותנים לה את ההשראה היום יומית.

KARELA-08845.jpg

המטבח של ממבו מילאנו

KARELA-08361.jpg
KARELA-07352.jpg
KARELA-07407.jpg
KARELA-06998-2.jpg